Alma Talent Events

Om oss

Almtunaevents.se drivs av mig, Jonny Hägg. Jag har en kandidatexamen i ekonomi och har varit småföretagare under cirka 10 års tid. Även om jag numera arbetar på en större bank i Stockholmsområdet kan jag se tillbaka på min tid som egenföretagare med ett leende.

Åren som företagare var de bästa i mitt liv, och jag vill att fler svenskar åtminstone överväger att gå samma väg som jag gjorde i mina ungdomsår. Till min hjälp har jag två medförfattare; Karin Oderlind och Martin Skoog.

 

Karin Oderlind

Karin är en medelålders kvinna som inledde sitt liv som företagare redan i 15-årsåldern. Tillsammans med sin mamma grundade hon en klädbutik som fortfarande är lyckosam än idag.

Karin tjänar inte lika mycket pengar som de mest inflytelserika företagarna i Sverige, och det är inte heller hennes mål, men hon har minst lika mycket erfarenhet gällande hur man driver en välmående verksamhet. Hon sköter bokföringen själv till en viss del, och hon marknadsför även företaget via Sociala kanaler likt Facebook och Twitter.

Många av de artiklar som publicerats på denna webbsida är kraftigt inspirerade av Karins arbete som egenföretagare, och som ni själva förstår är hennes input gällande nya artikelförslag ovärderlig.

 

Martin Skoog

Martin är en 17 år gammal gymnasieelev som studerar på Samhällsprogrammet i en gymnasieskola i Stockholms innerstad. Han är ännu inte företagare, men drivet och motivationen finns där.

Martin driver ett antal webbsidor som rör välgörenhetsnichen på en ideell basis, men ett av hans framtidsmål är att starta upp ett eget företag som bär sig ekonomiskt.

Hans erfarenhet gällande företagande är inte stor, men det är precis den motvikt som jag och Karin behöver för att denna webbsida ska bli intressant. Våra mer inlåsta och ibland stelbenta tankebanor ruskas om på en regelbunden basis i samband med att Martin deltar i planeringsarbetet för nya artiklar.

Martin står även för den tekniska driften av webbsidan, då varken jag eller Karin har de kunskaper som krävs för att driva och underhålla en modern webbsida i WordPressmiljö.

Rulla till toppen