Testing Forum 2017

30.8.2017 | 7A Odenplan

Med digitaliseringens framfart förändras även testområdet och rollen som ansvarig för testing. Ett ständigt växande fokus på kundupplevelse och kundfokus och kortare time to market ställer högre krav på både metoder och testansvariga.

Snabbheten är många gånger en avgörande faktor, som påverkar både arbetssätt och roller.  Vi ser att gränserna mellan test och utveckling suddas ut och att många testar tidigare i processen – allt för att få snabbare releasehantering och jobba mot continous delivery.

Testing Forum 2017 kommer du att få inspiration, framåtblickar och insikt kring hur du kan lösa konkreta testproblem – en dag som blandar teori med praktik.

Några av de ämnen som kommer att belysas:

  • Testing och utveckling – roller som närmar sig varandra
  • Resan mot continous delivery
  • Testautomation
  • GDPR – hur ska du förbättra hanteringen av test-data?
  • Kultur och organisatoriska förutsättningar som stödjer ett agilt arbetssätt
  • AI, machinelearning och robotics – nya tekniker och hur dessa påverkar
  • Konkret testproblem och olika lösningar på detta

 

Ta chansen att påverka årets agenda!

Gå med i vår Testing Forum-grupp på LinkedIn eller eventet på Facebook. Där kan vi diskutera vad som är mest aktuellt för testingbranschen just nu samt hålla er uppdaterade när vi släpper nya talare och ämnen.

Har du idéer du vill dela med dig av direkt?
Maila då Testing Forums projektledare Camilla Lejon Alvfeldt direkt.

Anmäl dig här

E-bok från Apica

Testning i API-ekonomin och varför det är viktigt för din organisation

Nuförtiden är API:er inte bara för utvecklare. Ditt företags produkter och tjänster kan omarbetas och implementeras på uppfinningsrika sätt för att generera nya intäktsströmmar. Att lyckas i API-ekonomin är i stort sett detsamma som att lyckas i dataekonomin, och många behandlar själva API:et som den nya produkten. I detta white paper får du insikter om vad API-ekonomin är, varför det är viktigt för dig och hur du ska testa i API-ekonomin.

Talare

Partners