Python för testare | Nya datum för 2018 kommer inom kort

Detta är en kurs för testare som är frustrerade av det mödosamma och manuella arbete som utgör vardagligt testarbete. Kanske har du försökt eller vill försöka dig på scripting och programmering för att fokusera mer på strategisk testverksamhet och låta datorn göra det repetitiva arbetet. Du kanske har hört talas om Python, vill veta mer om det, och vill se hur du kan tillämpa i ditt arbete.

Under kursen kommer vi att arbeta med ett starkt fokus på praktisk kunskap och learning by doing, så att du som deltagare kan arbeta självständigt med Python efter kursen.
En stor mängd övningar är byggda för att ge möjlighet att bygga enkla men kraftfulla verktyg som använder Python, vilket ger en djupare förståelse av de möjligheter som språket faktiskt erbjuder.

Vi kommer att arbeta med massor av exempel och täcker ämnen såsom hur du genererar testdata, övervakningssystem under test, hur du komprimerar och skickar testdata.

Du får lära dig att paketera din kod för att dela den, styra externa processer, komma igång med prestandamätningar, överföringsresultat till fjärrdatorer, och mycket mer.

Målgrupp

Kursen riktar sig gentemot testare, testledare och test managers eller den som vill lära sig att använda Python som komplement till sitt arbete.

Material and Förkunskaper
Kursen ges som en tvådagarskurs. Deltagarna måste ha grundläggande datorkunskap, ett genuint intresse för att lära sig om skript och programmering.
Deltagare ska ta med sig en egen laptop för att kunna slutföra övningarna, ta helst en dator som du använder regelbundet. Nästan allt kursmaterial är plattformsoberoende och fungerar lika bra på Windows, Mac OS X och Linux.


Visa mer Visa mindre

Program

Alma Talent Events reserverar sig för programändringar.

Dag 1

 • What is Python?
 • Basic syntax
 • Built-in data types
 • The REPL

Dag 2

 • Basic constructs
 • Input from command line
 • Introduction to Object Oriented Python
 • The standard library

Pris

Ord pris

14 995 kr

Frukost, lunch och kaffe är inkluderat i priset. Betalning kommer att ske via faktura. Alla priser är exklusive moms. Om ni är tre eller flera personer som vill delta, kontakta vår kundtjänst för information om grupprabatter: kundtjanst@almatalentevents.se eller +46 (0)8-796 64 00

Lokal
Alma Talent
Adress: Fleminggatan 7, 106 12 Stockholm
Tel: +46 (0)8 7966400

Avbokning och överlåtelse
Om du får förhinder och inte kan delta på en konferens eller annat event/evenemang kan du när som helst överlåta din plats till en kollega. Mottar vi din skriftliga avbokning senast 14 dagar innan konferensstart krediteras du det inbetalda beloppet med avdrag för en administrativ kostnad på 15% exkl. moms. Mottar vi din skriftliga avbokning mindre än 14 dagar innan konferensstart uteblir ersättning. Ersättning delas i detta fall dock ut mot uppvisande av läkarintyg och då skriftlig avbokning inkommit innan konferensstart. I det fall Alma Talent Events ställer in ett event/evenemang (konferensdag, temadag, middag etc.) krediteras du det inbetalda beloppet.

Betalningsvillkor
Betalning erläggs mot faktura 20 dagar netto dock senast tre arbetsdagar före konferenstillfället.

Information om behandling av personuppgifter
Dina uppgifter behandlas med modern informationsteknik och lagras hos Alma Talent Events. Den kan delas med andra företag inom Alma Talent.
Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på: www.almatalent.se/pul

Ytterligare info Visa mindre

3 exempel på konkreta saker som man lär sig

 • Hur Python kan appliceras i det vardagliga arbetet för en testare
 • Automatisera repetitivt och manuellt testarbete
 • Att enkelt generera unik och ny testdata

Kursledare

 • Kristoffer Nordström

Testutvecklare

En passionerad testare, medlem av den kontext-drivna testskolan, och som med sitt företag Northern Test arbetar som konsult och lär ut kursen “Python for Testers”.