Pris

4 995 kronor exkl moms

Är ni fler än tre personer som vill anmäla er till Mediedagen? Kontakta lina.harbom@gmail.com för rabatterat kampanjpris!

 


Mediedagen är ett event som exklusivt vänder sig till personer som arbetar med marknadsföring och kommunikation på en marknadsavdelning, mediebyrå eller reklambyrå. Dagens Media förberhåller sig rätten neka de personer som inte uppfyller dessa kriterier tillträde till eventet.

Är du konsult och leverantörer till målgruppen är du välkommen att delta som partner men tyvärr inte som deltagare. Kontakt vår affärsområdeschef Mathias Kallio för mer information om våra profileringsmöjligheter:

Mathias Kallio – Affärsområdeschef, Dagens Media
E-post:
 mathias.kallio[at]resume.se
Tel:
+46 708 411 409

Avbokning och överlåtelse
Om du får förhinder och inte kan delta på en konferens eller annat event/evenemang kan du när som helst överlåta din plats till en kollega. Mottar vi din skriftliga avbokning senast 14 dagar innan konferensstart krediteras du det inbetalda beloppet med avdrag för en administrativ kostnad på 15% exkl. moms. Mottar vi din skriftliga avbokning mindre än 14 dagar innan konferensstart uteblir ersättning. Ersättning delas i detta fall dock ut mot uppvisande av läkarintyg och då skriftlig avbokning inkommit innan konferensstart. I det fall Alma Talent Events ställer in ett event/evenemang (konferensdag, temadag, middag etc.) krediteras du det inbetalda beloppet.

Betalningsvillkor
Betalning erläggs mot faktura 20 dagar netto dock senast tre arbetsdagar före konferenstillfället.

Information om behandling av personuppgifter
Dina uppgifter behandlas med modern informationsteknik och lagras hos Alma Talent Events. Den kan delas med andra företag inom Alma Media. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på: www.almatalent.se/pul