Pris

Ordinarie pris: 6995 SEK

Lunch, kaffe och elektronisk dokumentation är inkluderat i priset. Betalning kommer att ske via faktura. Alla priser är exklusive moms. Om ni är tre eller flera personer som vill delta, kontakta vår kundtjänst för information om grupprabatter: kundtjanst@almatalentevents.se eller +46 (0)8-796 64 00.

Anställda och verksamma som konsulter och leverantörer till målgruppen har tyvärr inte möjlighet att medverka som deltagare på konferensen. Dessa företag är dock mer än välkomna som partner, vänligen kontakta partneransvarig:

Mathias Ekstrand
E-post: mathias.ekstrand[at]almatalentevents.se
Tel: +46 (0)72 151 46 49

Avbokning och överlåtelse

Om du får förhinder och inte kan delta på en konferens eller annat event/evenemang kan du när som helst överlåta din plats till en kollega. Mottar vi din skriftliga avbokning senast 14 dagar innan konferensstart krediteras du det inbetalda beloppet med avdrag för en administrativ kostnad på 15% exkl. moms. Mottar vi din skriftliga avbokning mindre än 14 dagar innan konferensstart uteblir ersättning. Ersättning delas i detta fall dock ut mot uppvisande av läkarintyg och då skriftlig avbokning inkommit innan konferensstart. I det fall Alma Talent Events ställer in ett event/evenemang (konferensdag, temadag, middag etc.) krediteras du det inbetalda beloppet.

Betalningsvillkor

Betalning erläggs mot faktura 20 dagar netto dock senast tre arbetsdagar före konferenstillfället.

Information om behandling av personuppgifter

Dina uppgifter behandlas med modern informationsteknik och lagras hos Alma Talent Events. Den kan delas med andra företag inom Alma Talent gruppen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på: www.almatalent.se/pul