Price

Ordinarie pris
5495 kr

Anställda och verksamma som konsulter och it-leverantörer har tyvärr inte möjlighet att medverka som deltagare på konferensen. Dessa företag är dock mer än välkomna som partner. För mer information kontakta:

Mathias Ekstrand
E-post: mathias.ekstrand[at]almatalentevents.se
Tel: +46 (0)72 151 46 49

* Deltagarpriset gäller för dig som är verksam och anställd inom bank, börs, fondbolag, försäkringsbolag, hypoteksinstitut, kreditmarknadsföretag, värdepappersbolag. Totala summan av fakturan kommer att delas upp på alla tre personer som bokningen innehåller.

Avbokning och överlåtelse
Om du får förhinder och inte kan delta på en konferens eller annat event/evenemang kan du när som helst överlåta din plats till en kollega. Mottar vi din skriftliga avbokning senast 14 dagar innan konferensstart krediteras du det inbetalda beloppet med avdrag för en administrativ kostnad på 15% exkl. moms. Mottar vi din skriftliga avbokning mindre än 14 dagar innan konferensstart uteblir ersättning. Ersättning delas i detta fall dock ut mot uppvisande av läkarintyg och då skriftlig avbokning inkommit innan konferensstart. I det fall Alma Talent Events ställer in ett event/evenemang (konferensdag, temadag, middag etc.) krediteras du det inbetalda beloppet.

Betalningsvillkor
Betalning erläggs mot faktura 20 dagar netto dock senast tre arbetsdagar före konferenstillfället.

Information om behandling av personuppgifter
Dina uppgifter behandlas med modern informationsteknik och lagras hos Alma Talent Events. Den kan delas med andra företag inom Alma-gruppen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter  här.